vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas

Met ingang van schooljaar 2019 – 2020 gaat de Purmerendse ScholenGroep voor de facturatie van ouderbijdragen voor alle scholen gebruik maken van een nieuw facturatiesysteem genaamd WIS Collect.

Hoe werkt het?
Wanneer wij ouderbijdragen aan u factureren ontvangt u een e-mail van PSG vanuit WIS Collect (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). In deze mail is een link opgenomen naar de WIS Collect omgeving van PSG. Door op deze link te klikken komt u terecht op de website van PSG bij WIS collect. In deze omgeving kunt u de factuur zien en met behulp van een link direct via iDEAL betalen. Ook is het mogelijk om voorgaande facturen in te zien.

Om de facturen in te kunnen zien bij WIS Collect is het van belang dat uw emailadres juist in magister staat.

Meer informatie
Meer informatie over de werking van WIS Collect kunt u vinden op hun website: https://www.wis.nl/Ouders. Naast antwoorden op veel gestelde vragen is daar ook een video met uitleg van WIS Collect te vinden.