Voor vmbo, havo, vwo, 10-14 onderwijs, praktijkonderwijs & internationale schakelklas

Sandra van Rijnbach nieuw lid raad van toezicht PSG

17
juli
2024

Sandra van Rijnbach wordt per 1 september 2024 benoemd tot lid van de raad van toezicht van de Purmerendse ScholenGroep voor een periode van 4 jaar.

Sandra van Rijnbach nieuw lid raad van toezicht PSG

Sandra van Rijnbach woont in Purmerend en brengt ervaring in vanuit verschillende rollen in het voortgezet onderwijs. Vanaf 1988 is zij werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs. Zij is haar carrière gestart als leraar geschiedenis bij de PSG. Zij heeft o.m. de rollen van rector/directeur vervuld en was lid van meerdere onderwijs gerelateerde stuurgroepen en raden. Tot aan haar pensioen was Sandra van Rijnbach bestuurder in het voortgezet onderwijs. Daarbij heeft zij ook ruimschoots ervaring als toezichthouder in het onderwijs.

De raad van toezicht is blij met de brede expertise die Sandra van Rijnbach inbrengt op het gebied van het voortgezet onderwijs en kijkt uit naar een fijne samenwerking.

Sandra van Rijnbach volgt Marlies Harlaar op, die aftreedt omdat haar tweede en tevens laatste zittingstermijn is verstreken. De raad van toezicht is Marlies Harlaar zeer erkentelijk voor haar jarenlange inzet voor de PSG.