vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Kies een PSG-school

08-03-2012
hoogsteboomscholeneiland7mrt12Ondanks de regen is gistermiddag de ‘Eerste Boom’ van het binnenterrein op het Scholeneiland geplaatst. Medewerkers van Baanstede hebben, samen met leerlingen van SG Nelson Mandela, SG Antoni Gaudí en het College voor Beroepsonderwijs, het beestenweer getrotseerd en het eerste nieuwe groen van het schoolpark geplant. In aanwezigheid van leerlingen en docenten van het vmbo, vertegenwoordigers van Baanstede en van de politiek, onder hen ook wethouder Berent Daan, vertelde directeur Frank Verheul van Baanstede, dat als hoofdaannemer optreedt, de opdracht van de PSG als modelproject te zien. “Voor ons is dit de ideale gelegenheid om te laten zien dat we meer kunnen dan alleen schoffelen en grasmaaien. Onze medewerkers zijn tot grote daden in staat en de PSG geeft ons de kans om dat te laten zien.”

Meer nieuws
banner-nieuws copy