vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Kies een PSG-school

07-05-2012
Leerlingen van de tweede klas vmbo van Bladergroen zijn vanochtend op pad geweest met bewoners van de Prinsenstichting. Het werd een vrolijke tocht; het weer zat mee en de wandelaars werden voorafgegaan door twee drummers.

De tocht vond plaats in het kader van de Maatschappelijke Stage. Onder het thema “Iedereen in beweging” wandelden de leerlingen met geestelijk en/of lichamelijk gehandicapten volwassenen die gebruik moeten maken van een rolstoel. De wandeling vond plaats op het terrein van de Prinsenstichting en werd begeleid door docenten en begeleiders van de Prinsenstichting. Voor de meivakantie hebben de leerlingen voorlichting gehad over het werk en bewoners van de Prinsenstichting.

wandelingprinsenstichting7mei12-37site wandelingprinsenstichting7mei12-43site

Meer nieuws
banner-nieuws copy