vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Kies een PSG-school

11-05-2012
De schoolpleinen van drie van onze vmbo-scholen, SG Nelson Mandela, SG Antoni Gaudí en het College voor Beroepsonderwijs, zijn na een grondige opknapbeurt, feestelijk geopend. De schoolpleinen zijn samengevoegd tot een parkachtige omgeving die, begeleid door architect Jan Rietvink, door de leerlingen zelf is ontworpen. De leerlingen zijn ook betrokken geweest bij de bouw van het nieuwe schoolplein.

Om 13.30 trapte radio 538 af. Honderden leerlingen, medewerkers, genodigden en buurtbewoners verzamelden zich rond het podium. Om 15.00 uur verrichten schoolleider René Visser van SG Nelson Mandela samen met zijn collega's van de andere vmbo-scholen en wethouder Berent Daan de opening. Vlak na de openingsspeeches sprongen tientallen leerlingen plotseling op en begonnen een flashmob: ze namen dansend het terrein over. En zo hoort het ook: het schoolplein is van onze leerlingen.

openingmiddenterreinvmbo11mei12-212D4283 openingmiddenterreinvmbo11mei12-212D4330

openingmiddenterreinvmbo11mei12-212D4311

Meer nieuws
banner-nieuws copy