vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Kies een PSG-school

11-06-2015
Vandaag zijn de normen van het eerste tijdvak bekend geworden. Alle eindexamenkandidaten zijn gebeld door hun mentor van de uitslag op de hoogte gebracht. Vanmiddag konden ze de voorlopige cijferlijsten ophalen die uitgebreid werden bekeken en onderling vergeleken. Intussen verzuimden ze niet elkaar enthousiast te feliciteren of juist nog wat moed in te spreken, want voor sommigen zit er een herexamen in. Voor de geslaagden zit het schooljaar in elk geval bijna op; nog wat op school afhandelen, het diploma ophalen en dan begint een mooie, lange zomer. Op naar de volgende stap in hun carrière!

geslaagd eerste tijdvak 11jun15-site-8 geslaagd eerste tijdvak 11jun15-site-5
geslaagd eerste tijdvak 11jun15-site copy geslaagd eerste tijdvak 11jun15-site-3
geslaagd eerste tijdvak 11jun15-site-4 geslaagd eerste tijdvak 11jun15-site-6
geslaagd eerste tijdvak 11jun15-site-7 geslaagd eerste tijdvak 11jun15-site-2Meer nieuws
banner-nieuws copy