vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Kies een PSG-school

19-02-2015
RaadvantoezichtPSG nov14Onze huidige voorzitter, Els Kroese-Vrolijks, neemt per 1 september van dit jaar afscheid van de raad van toezicht van de Purmerendse ScholenGroep. Ze kijkt met veel voldoening terug op haar jaren als bestuurder en toezichthouder van de PSG. Het doet de leden van de raad van toezicht genoegen dat binnen eigen gelederen een waardig opvolger is gevonden en benoemd.

De heer Hofstede (op de foto derde van links, blauwe stropdas) heeft veel ervaring en kennis op gebied van verandermanagement en personeelsbeleid en heeft zijn sporen verdiend als directeur van een bank. Momenteel is hij senior consultant. Op het gebied van onderwijs was hij onder meer betrokken bij het opzetten van een MBA opleiding. Hij is voorzitter van het college van toezicht van Stichting Tans, lid van de raad van toezicht van Stichting ASKO (PO) en maakt sinds 2013 deel uit van de raad van toezicht van de PSG.

Wie meer wil weten: onze raad van toezicht heeft een eigen pagina op onze website.

Meer nieuws
banner-nieuws copy