vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Kies een PSG-school

26-06-2014
PSG geslaagden118x397mm-versie2011-200 copyGisteren zijn de normen van het tweede tijdvak bekend gemaakt. Alle leerlingen die herexamens hebben gedaan, weten nu of ze echt geslaagd zijn en de eerste diploma's zijn uitgereikt. Gefeliciteerd!

Het percentage leerlingen dat is geslaagd, ligt voor het gymnasium van het Jan van Egmond op 100% en voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg van SG Gerrit Rietveld op respectievelijk 97% en 98,9%: ook bijna 100%! Al doen de 95,2% bij het atheneum van het Da Vinci College en de 92,4% geslaagde mavo-leerlingen op SG Nelson Mandela daar niet veel voor onder.

Het complete overzicht van onze slagingspercentages: Da Vinci College (havo 91,4%, atheneum 95,2%), Jan van Egmond Lyceum (havo 90,6%, atheneum 83,1%, gymnasium 100%), SG Nelson Mandela (mavo 92,4%), SG Antoni Gaudí (mavo 87,4%), SG Gerrit Rietveld (basis 97%, kader 98,9%).

Afgelopen zaterdag stonden de leerlingen die in één keer hun diploma hebben gehaald in Dagblad Waterland. Binnenkort volgen ook de namen van de leerlingen die na hun herexamen geslaagd zijn, samen met de geslaagde leerlingen praktijkonderwijs en AKA van SG W.J. Bladergroen.

Meer nieuws
banner-nieuws copy