vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Kies een PSG-school

12-05-2014
Vandaag zijn de centraal schriftelijke eindexamens weer van start gegaan. Voor het havo en vwo staan kunst, management & organisatie (havo) en Nederlands (vwo) op het programma. Het vmbo kan vanaf morgen de eerste schriftelijke examens afleggen.

proefexamen vmbo nm ag ma12mei14 siteVoor de mavo-leerlingen van SG Nelson Mandela en SG Antoni Gaudí stond vandaag alvast een oefenexamen op het programma (zie foto). Het ging vanochtend om een examen Engels van vorig jaar, maar voor de rest was alles precies zoals bij het echte eindexamen, zodat de leerlingen de komende dagen precies weten waar ze komen te zitten en waar ze rekening mee moeten houden.

Meer informatie over de eindexamens is elders op onze website en op examenblad.nl te vinden.

Meer nieuws
banner-nieuws copy