vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Kies een PSG-school

29-04-2014
Vanmiddag is in het gebouw van SG W.J. Bladergroen brand uitgebroken. Vanwege de meivakantie waren op het moment van de brand geen leerlingen of medewerkers in het pand aanwezig. Aan het einde van de middag is het sein 'brand meester' gegeven.

De brand heeft zich beperkt tot een aantal lokalen van SG W.J. Bladergroen. Politie en brandweer doen onderzoek naar de oorzaak. Wat de uiteindelijke brand-, rook- en waterschade is en wat de gevolgen zijn voor de rest van het schoolgebouw, is nog niet vastgesteld. Ook is nog niet bekend welke herstelwerkzaamheden nodig zullen zijn.

Uit voorzorg zoeken wij tijdelijk elders op de scholen van de PSG vervangende lesruimte. Naar verwachting krijgen de leerlingen van SG W.J. Bladergroen de hele volgende schoolweek (van dinsdag t/m vrijdag) les in het gebouw van SG Nelson Mandela. Leerlingen en ouders ontvangen in de loop van deze week meer informatie.

Op dinsdagochtend 6 mei worden leerlingen van Bladergroen verwacht in de aula van SG Nelson Mandela. Tijdens deze bijeenkomst worden zij geïnformeerd over de voortgang van het onderwijs.

Op de website van de school (bladergroen.psg.nl) wordt aanvullende informatie gegeven.

Meer nieuws
banner-nieuws copy