vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Kies een PSG-school

24-06-2013

Vanmiddag hebben de aankomende eersteklassers basis/kader de naam van hun nieuwe school onthuld. Eerder vandaag heeft Kathrin van de Loo de naam bekend gemaakt aan de medewerkers van het College voor Beroepsonderwijs. De schoolleiding van het CvB laat met trots weten dat de PSG:

met ingang van schooljaar 2013-2014 weer een echte vakschool heeft. Een school waar alle klassen van het basis- en kaderberoepsgerichte vmbo, van leerjaar 1 tot en met 4, samen onder één dak les krijgen.

Een nieuwe school verdient een nieuwe naam. We hebben onze leerlingen, medewerkers, ouders, schoolleiders, de basisscholen en de komende lichting eerstejaars gevraagd om mee te denken en een stem uit te brengen. Met het resultaat zijn we meer dan gelukkig. Het is een naam geworden die creativiteit, praktijk en visie met zich meedraagt. Een naam voor doeners én denkers. Een naam die past bij ons onderwijs:

SG Gerrit Rietveld
school voor beroepsonderwijs

Eerste lichting SG Gerrit Rietveld 24jun13 site-5

Via deze link kan het persbericht worden gedownload.

Meer nieuws
banner-nieuws copy