vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Kies een PSG-school

07-03-2013


OH WJB12-3OH WJB12-5
OH WJB12-2OH WJB12OH WJB12-6 

Gisteravond heeft SG W.J. Bladergroen de Open Huis-reeks van de PSG-scholen afgesloten. De medewerkers van Bladergroen kijken terug op een warm en plezierig Open Huis. De bezoekers waren in het hele gebouw welkom en konden zo de lokalen van onder andere het praktijkonderwijs, de vmbo-sectoren en de Internationale Schakelklas, waar buitenlandse leerlingen het Nederlands leren beheersen, bezichtigen. Uiteraard waren overal leerlingen en docenten aanwezig om vragen te beantwoorden en de bezoekers te begeleiden op hun kennismaking met het onderwijs op Bladergroen.


Meer nieuws
banner-nieuws copy