vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Kies een PSG-school

21-12-2012
De websites van onze scholen en die van de PSG zelf worden vernieuwd. Aan het begin van de kerstvakantie verdwijnen onze oude websites naar het archief en worden de nieuwe sites zichtbaar.

Het grootste deel van de informatie van onze oude sites keert terug in de nieuwe site. Wat nieuw is, zijn de mogelijkheden om onze sites flexibeler in te richten met kleur, beeld, geluid en social media. Die mogelijkheden gaan we de komende tijd verder benutten.

We hebben onze uiterste best gedaan alle informatie correct weer te geven. Mocht u iets tegenkomen waarvan u denkt dat het niet klopt, dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer nieuws
banner-nieuws copy