vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Kies een PSG-school

08-02-2012

Gisteravond hebben het Da Vinci College en het Jan van Egmond Lyceum hun eerste Open Huis gehouden. De uitgelezen kans voor leerlingen in groep 8 en hun ouders om met leerlingen en docenten te praten en te ervaren hoe het is op de middelbare school.

Ook vanavond zijn bezoekers van harte welkom.

Na vanavond houden nog twee van onze scholen Open Huis. Het College voor Beroepsonderwijs organiseert op 22 februari 'Een kijkje in de Praktijk'. Leerlingen uit groep 8 en hun ouders kunnen dan komen ervaren hoe het onderwijs in onze praktijklokalen voor het vmbo is. Wie meer wil weten over Houtbewerking, Techniek, Motorvoertuigen, Zorg & Welzijn of Dienstverlening & Commercie: je bent welkom! Voor alle leerlingen met een vmbo-advies! Ben je een doener en steek je graag je handen uit de mouwen? Kom kijken!

Op 7 maart houdt SG W.J. Bladergroen Open Huis.

* 22 februari 2012 - College voor Beroepsonderwijs - Een kijkje in de Praktijk., van 16.00 tot en met 20.00 uur

* woensdag 7 maart 2012 - SG W.J. Bladergroen, van 17.00 - 20.30 uur

openhuisdav7feb12site28 openhuisdav7feb12site30
openhuisdav7feb12site26

Meer nieuws
banner-nieuws copy